Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iphone Dan Iphone Aktarma

Iphone Dan Iphone Aktarma. Ayrıca, ikinci iphone’un aynı apple kimliğine sahip aynı bilgisayarla eşzamanlanacak şekilde. Yeni bir iphone kuruyorsanız, verileri aktarmanın daha da kolay bir yolu var:

Eski iPhone'dan yeni iPhone'a aktarma "2020" YouTube
Eski iPhone'dan yeni iPhone'a aktarma "2020" YouTube from www.youtube.com

Web eski iphone'dan yeni iphone'a aktarma. Telefon servisten geldiğinde nete bağlanmadan. Web eski iphone dan yeni iphone a fotoğraf aktarma.

Web Iphone'daki Uygulama Çekmecesinden Ayarlar Uygulamasını Açın.


Web tap settings > [your name] > icloud > photos. 556k views 3 years ago #iphone. Ayrıca, ikinci iphone’un aynı apple kimliğine sahip aynı bilgisayarla eşzamanlanacak şekilde.

Yeni Bir Iphone Kuruyorsanız, Verileri Aktarmanın Daha Da Kolay Bir Yolu Var:


Web eski iphone dan yeni iphone a fotoğraf aktarma. Web yeni iphone’unuzda animasyon çıkana kadar bekleyin ve eski iphone’unuzu yeni i̇phone üzerine tutarak çıkan animasyonu vizöre okutun. Web i̇tunes ile iphone’dan bilgisayara fotoğraf atmak sizin için başka bir alternatif yol olabilir.

Bu Videonun Güncel Hali Için.


Eski iphone telefonunuzu yeni aldığınız iphone telefonunuza aktarma ilgili bilgileri sizlere sundum.videoyu izlerken. Select optimize iphone storage to save space on your device. Web eski iphone telefonunuzu yeni aldığınız iphone telefonunuza aktarma ilgili bilgileri sizlere sundum.videoyu izlerken yapmanız gerekenleri izleyerek aşağıdaki.

Web Eski Iphone'dan Yeni Iphone'a Aktarma.


Web bu teknik, bilgisayardan iphone’unuza içerik aktardığınız her zamanki gibi çalışır. Telefon servisten geldiğinde nete bağlanmadan. Web whatsapp, piyasadaki en büyük mesajlaşma servislerinden biridir, bu nedenle bir iphone’dan bir android telefona yeni geçtiyseniz, muhtemelen whatsapp ayarlarınızı ve.

Iphone’dan Android’e Rehber Aktarmak Için Gmail Hesabınızı Da.


Web iphone simkartaki rehberi telefona aktarma. Bunun için itunes programını bilgisayarınıza indirmeniz gerekir. Güç paylaşımı özelliği, başlatıldığında bu pil menüsünde geçiş.

Post a Comment for "Iphone Dan Iphone Aktarma"